Incoming Agile Events

AGILE MONTH – April u duhu agilnog razvoja softvera u Srbiji

Bilo da se bavite front-end, back-end ili Big Data programiranjem, životni ciklus razvoja softvera nam je svima zajednički pojam. Organizacija timova i postizanje uspeha u rezultatima programiranja vezuje se za razne metodologije. U svetu je uveliko primenjen agilan razvoj softvera, jer principi koje propragira daju najbolje poslovne rezultate.

Data Science zajednica Srbije ovog proleća podržava Agile dešavanja u Srbiji kao izuzetno značajna za IT scenu.

Nakon nekoliko sezona sertifikovanih Scrum kurseva, kao i velikog uspeha prošlogodišnjih sertifikovanih Scrum i napredih Agile treninga, Puzzle Software, ponovo pod jednim nazivom AGILE MONTH, organizuje niz edukativnih događaja tokom aprila, posvećenih implementaciji Scrum-a i agilnom razvoju softvera.

Incoming Agile Events

Tradicionalno, organizuju se sertifikovani kursevi za Scrum Master i Product Owner uloge. Novina ovog aprila jeste da su kursevi, osim u Beogradu, zakazani i u Novom Sadu. Datumi održavanju su sledeći:

 

Osim navedenih kurseva, za one koji su prošli osnovne treninge i/ili sertifikaciju i već primenjuju neki vid Scrum-a u svojoj organizaciji, Agile Month donosi napredne Agile treninge koji će polaznicima sigurno olakšati put ka dostizanju agilnosti u razvoju proizvoda, naročito sofvera. U aprilu ove godine, imate mogućnost da slušate sledeće specijalizovane treninge:

Period ranih prijava za kurseve traje još nekoliko dana, te iskoristite priliku nižih cena.

U susret Agile Month-u, besplatne radionice 12. marta su, usled velikog interesovanja, već popunjene. Ovog proleća, za one koji su već deo Agile populacije u Srbiji, zakazana je još jedna besplatna radionica sa sertifikovanim Scrum TreneromPetri Heiramo – i to 20. aprila 2016.

Kao kruna Agile Month-a, 23.aprila zakazana je prva Agile Serbia Conference. Domaći i strani predstavnici AGILE i STARTUP sveta podeliće sa vama svoje znanje i dugogodišnje iskustvo kroz predavanja i interaktivne diskusije. Najznačajnija svetska institucija po pitanju Scrum metodologije, Scrum Alliance, podržala je ovogodišnju Agile Serbia Conference.

Budite i Vi deo Agile scene u Srbiji ovog proleća! Izaberite događaj na osnovu ličnih interesa. Dobrodošli ste!

Sve informacije o predstojećem Agile Month-u, na jednom mestu, možete pronaći  – OVDE.