Druga Machine Learning konferencija održava se od 21. – 23. maja na Paliću

Nakon uspešnog događaja prošle godine, od 21. – 23. maja 2020. biće održana druga Machine Learning konferencija u Srbiji. Prijave za konferenciju su otvorene i u toku je “BLIND” prodaja karata, po promotivnim cenama. Proces potvrđivanja učesnika i kompletiranja sadržaja konferencije još uvek je u toku.

Nakon uspešnog događaja prošle godine, od 21. - 23. maja 2020. biće održana druga Machine Learning konferencija u Srbiji.

Već sredinom marta očekuju se prve najave programa i Early Bird cene karata. Ukoliko vas tema zanima, već je pravo vreme da se prijavite!

Sajt konferencije za sve dodatne informacije: https://ml-conference.rs/

Kupovina karata: https://ml-conference.rs/#get-tickets

Ove godine program konferencije će biti produžen i trajaće tri dana, sa praktičnim radionicama prvi dan i mnogobrojnim stručnim predavanjima i panel diskusijama tokom naredna dva dana.

Još jedna sigurna prednost je i mesto održavanja konferencije – kongresni centar Velika Terasa na Paliću.

Osim mnogo izuzetnih priča o najnovijim trendovima iz oblasti: data science, mašinsko učenje i veštačka inteligencija, Machine Learning konferencija će biti i odlično mesto za networking sa eminentnim stučnjacima ne samo iz Srbije već iz šireg regiona.

Ako ste profesionalac u oblastima mašinskog učenja ili data science-a i imate interesantnu temu, možete se prijaviti i kao predavač. To je prilika da budite deo specijalizovane konferencije i predstavite se Machine Learning zajedinici.

Širi kontekst i poziv organizatora koji nam može dodatno približiti šta svi koji odluče da odu na konferenciju mogu očekivati je i tvrdnja da se nalazimo u sred revolucije – pa shodno tome, ne treba biti samo posmatrač, već biti i deo nje.

Sa iznenadnim napretkom mašinskog učenja i veštačke inteligencije, kao i njihove prisutnosti u našem svakodnevnom životu, društvu, ekonomiji i tehnologiji, budućnost je tu, dešava se svakodnevno.