DSC Croatia 2020 je uskoro tu! I sada je BESPLATNA!

Prva ikada – DSC Croatia 2020 – održaće se 2. jula. Tema ovog jednodnevnog događaja će biti Deep Learning & AI. DSC Croatia će se održati virtualno, putem Zoom platforme, dok će oficijalni jezik konferencije biti engleski.

DSC Croatia 2020 Program & Raspored:

Tokom događaja imaćete priliku da slušate 6 kvalitetnih govora.

  • Peter Morgan, iz Deep Learning Partnership, sa kojim će biti organizovan Fireside Chat na temu Quantum Computing & Generalnoj veštačkoj inteligenciji;
  • Sray Agarwal, iz Publicis Sapient, koji će pričati o Etici i AI;
  • Jan Stedul, iz Mindsmiths, koji će  više reći o tome kako izgleda praviti AI proizvod tokom korona krize na primeru Andrija.ai;
  • Nemanja Micovic, iz Nordeusa, koji će pričati o primeni Computer Vision na javnim kamerama u saobraćaju;
  • Petar Zecevic, iz SV Group, koji će pričati o primeni Data Science & AI u astronomiji;

Pored govora, očekuju vas i 2 Data Diskusije.

U diskusiji ”How to start an AI Startup?” panelisti će biti Hajdi Cenan, Filip Panjevic i Darko Jovisic. Pričaće o tome kako se pokreće AI startup, kako izgleda proces od ideja do realizacije AI Startup-a, gde mogu da se pronađu finansije za takav poduhvat i koje su naučene lekcije.

U diskusiji ”AI Monetization” panelisti će biti Tomislav Krizan, Ana-Marija Petric i Filip Jekic. Tu ćete imati priliku da čujete kako izgleda razvoj AI proizvoda, kako uspešno monetizovati AI i koje su ključne prepreke zbog kojih nema više AI u produkciji. 

Ukoliko vam ovo zvuči dobro, pogledajte na  https://croatia.datasciconference.com/schedule/ više informacija o rasporedu.

Ukoliko želite da se prijavite, to možete učiniti na https://croatia.datasciconference.com/